Jeg har lest reglene for å bestemme gevinster, tap og sparer for kasser, og jeg har aldri vært i stand til å lage hoder eller haler av det. Er det en enklere måte å forklare det på?

Svar

Ordet er litt tykt på disse reglene, så kanskje noen eksempler vil hjelpe:

1. Den vinnende kannen er definert som kannen som sist kastet før halvinngangen da det vinnende laget tok ledelsen for siste gang.
    a. Unntak 1, startkannen må kaste minst 5 omganger for å være kvalifisert for seier.
    b. Unntak 2, hvis en avlastningskanne, som normalt vil være i kø for en seier, gjør et «kort utseende» og anses som ineffektiv, kan den offisielle målscoreren gi seieren til den påfølgende avlastningskannen.

Eksempel nr. 1 : Kardinalene spiller The Cubs i STL. Cards bat i bunnen av hver omgang. Stillingen er 0-0 til bunnen av den 7. omgangen der kardinalene scorer et løp. Kampen avsluttes med stillingen 1-0. Cardinals-muggen som slo den øverste halvdelen av den 7. omgangen ville være den vinnende muggen av rekorden.

Eksempel # 1a : Cardinals spiller Cubs i STL. På slutten av 4 omganger vinner Cardinals 9-8 på en slugfest. Cardinals bytter ut startkannen med en lang avlaster og ender med å vinne 9-8. The Long Reliever ville være den vinnende kannen på rekorden.

Eksempel # 1b : Kardinalene spiller Cubs i STL. På slutten av 6 omganger var stillingen 0-0. I den øverste halvdelen av den 7., med 2 outs, setter Cardinals en reliever, han kaster en tonehøyde for å få finalen ut. I nederste halvdel scorer kardinalene et løp. I den øverste halvdelen av den 8. setter Cardinals inn en ny reliever som kaster hele den 8. omgangen. Cardinals vinner 1-0. Den offisielle målscoreren kunne bestemme at relieveren som slo den 8. omgangen er den vinnende kannen på rekorden.

1. Den taperende muggen er muggen som lar klarspranget nå basen for et forsprang som det vinnende laget aldri gir fra seg. Merk: En startkanne trenger ikke å kaste 5 omganger for å kvalifisere for tapet.

Eksempel # 2 : Cardinals spiller Cubs i STL. I bunnen av 6. omgang, med stillingen 1-1, slo kardinalene et hjemmeløp. De vinner kampen med stillingen 2-1. Cubs-muggen som ga opp Home Run er den tapende kasteren av rekorden.

Eksempel # 2a : Cardinals spiller Cubs i STL. I bunnen av den 6. omgangen, med stillingen 1-1, gir Cubs-kannen en Double. Cubs erstatter den muggen. Den nye kannen gir opp en singel og kjører på 2. poengsum. Kampen avsluttes med stillingen 2-1. Cubs-muggen som ga opp Double ville være den tapende kaster av rekorden.

Eksempel # 2b : Cardinals spiller Cubs i STL. Cards scorer 7 løp i første omgang, og Cubs-starteren løftes etter bare å ha fått 1 ut. Kortene vinner til slutt 7-2. Cubs startkanne er Losing Pitcher of record.

1. Lagringer tildeles en krukke hvis
    a. Han avslutter spillet for laget sitt.
    b. Teamet hans vinner.
    c. Han er ikke den vinnende muggen.
    d. Han har logget ut minst én.
    e. Han møter ett av følgende:
    • Starter i spillet med en ledelse på ikke mer enn tre løp og kaster minst en full omgang.
    • Starter spillet med potensiell knyting på base, ved flaggermus eller på dekk.
    • Kaster minst 3 omganger.

Eksempel # 3 : Kardinalene spiller Cubs i STL. Kortene har ledelsen på toppen av det niende med en score på 1-0. Kortene bringer inn en lettrekanne, og han slår ut på siden. Den avlasteren vil bli tildelt lagringen.

Eksempel # 3a : Cardinals spiller Cubs i STL. Kortene har ledelsen på toppen av det niende med en score på 5-0. Kortene bringer inn en lettrekanne, og han slår ut på siden. Ingen lagring tildeles.